FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar POSTA E SHPEJTE

POSTA E SHPEJTE, TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

1ALBANIAN COURIER

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 4, RRUGA DYTESORE 04 2410 7200664081224.
POSTA E SHPEJTE, AGJENCI SPEDICIONERE , AGJENCI DOGANORE , TRANSPORT NDERKOMBETAR

2ALBANIAN DELIVERY EXPRESS (ADEX-COURIER)

TIRANA, RRUGA MINE PEZA, NR. 202 04 2323 3320676026680
POSTA E SHPEJTE

3DHL

DURRES, RRUGA FETAH BLLACA, PRANE AMBULANCES 0692811948
POSTA E SHPEJTE, TRANSPORT NDERKOMBETAR

4DHL INTERNATIONAL (ALBANIA) LTD.

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 8 04 2406 666
DHL Albania, pjesë e rrjetit më të madh në botë, në industrinë e Logjistikës. E vetmja kompani që operon në Shqipëri me avionin e saj, vetëm me dërgesat e DHL-së, çdo ditë nga e Hëna ...
POSTA E SHPEJTE

5DISPONET

TIRANA, RRUGA SHYQYRI BERXOLLI, P. AURORA, K. 5 042278031 0695475473
AGJENCI DETARE, POSTA E SHPEJTE

6DUMAS ECOMAR

DURRES, BULEVARDI EPIDAMN, LGJ. 3 0692097696
POSTA E SHPEJTE

7EMS (POSTA SHQIPTARE )

TIRANA, RRUGA ALEKSANDER MOISIU, PRAPA KARBURANT ALPET, KINOSTUDIO 04 2455 74804 2455 74904 2455 750
POSTA E SHPEJTE

8EXPRES TIRANA

TIRANA, TIRANA 08004141 (pa pagesë)
POSTA E SHPEJTE

9FEDEX

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 8 04 2253 20304 2253 6300692048079
Kompania më e madhe e transportit ekspress dhe me eksperiencë në botë. FedEx dorëzon për 24 orë në më shumë se 95.000 kode postare të Europës si dhe linjë direkte Tiranë - Athinë (24 or...
POSTA E SHPEJTE

10KORCA'S POST OFFICE

KORCA, BULEVARDI GJERGJ KASTRIOTI +355 82 24 39 92+355 82 24 39 92
Posta Shqiptare has the following rates for postcards/letters under 20gr:Albania 15/20 lek; Italy, Greece, Kosovo & Macedonia 20/30 lek; rest of Europe 30/50 lek; Americas 50/90 lek; elsewhere 40/60 l...
POSTA E SHPEJTE

11POST OFFICE GJIROKASTER

GJIROKASTER, GJIROKASTER +355 84 2263 380+355 84 2263 380
POSTA E SHPEJTE

12POST OFFICE BERAT

BERAT, RRUGA ANTIPATREA 032 232 294
POSTA E SHPEJTE

13POSTA LINK

TIRANA, KUMUNA FARKË, PRANË QËNDRËS KRISTAL CENTER, PALLATI 11 KATËSH, KATI I DYTË
POSTA E SHPEJTE

14POSTA TIRANE

TIRANA, RRUGA RESHIT COLLAKU, NR. 4 04 2222 31504 2266 559
POSTA E SHPEJTE

15RAD MAIL

TIRANA, RRUGA INDUSTRIALE, TEK MEGATEK 0692058805

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss