FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

14 PARTY

TIRANA, RRUGA MUHARREM BUTKA,, PERBALLE KOPSHTIT BOTANIK 06825391420683486833
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

2AKTUM AGENCY

TIRANA, RRUGA E KAVAJES 0695599884
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

3ALB FEST

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, PERBALLE MINISTRISE SE DREJTESISE, FILLIMI I RRUGES DERVISH HATIXHE 0695636280
Organizojnë Ditëlindje dhe Festa për Fëmijë, Animatore dhe Personazhe, Klloun, Princesha, Maskota, Super Heronj, Muzika me dj, Kërcime, Lojra në formë gare me fëmijët, Numra shpejtësie, Mak...
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH, ZBUKURIME MAKINASH, FILMIME DHE MONTAZH, FUSTANE NUSESH

4AMI EVENT

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AGIMI 04 2265 1270694248918
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

5ANIMA FEST

TIRANA, RRUGA KAVAJES, TE KRYQEZIMI 21 DHJETORI 0696413838
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

6ANIMATOR A.R.T

TIRANA, CASA ITALIA, K.II 0696737217
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

7ARIS KONCETA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PAS POLIKLINIKES NR.9 0692058389
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

8ART EVENTS ALBANIA

TIRANA, RRUGA NAIM FRASHERI, P. DILO KONSTRUKSION 0699550291
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

9ARTIFIKO EVENTS

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, TEK OPTIKA ITALIA 0692355661
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

10BALLONS & PARTY

TIRANA, RRUGA ISLAM ALLA, PRANE AMBULANCES NR. 5 0688344458
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

11BALLONS EVENT

TIRANA, RRUGA ALI DEMI 0699887793
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

12BALLOON CITY

TIRANA, SHESHI WILLSON, RRUGA SULEJMAN DELVINA 682060067
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

13BOUQUET BALLONS

TIRANA, RRUGA BRIGADA VIII, NR.19 0682964542
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

14BRIGADEIRO GOURMET

TIRANA, RRUGA NIKOLLA TUPE, P. 6 0682126198
AGJENCI PUBLICITARE DHE MARKETINGU, STUDIO GRAFIKE, STUDIM TREGU, STAMPIME DHE ARTIKUJ PROMOCIONAL, SPOTE TELEVIZIVE, INTERNET MARKETING, ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

15CELESI COMMUNICATION

TIRANA, RRUGA KAVAJES, QENDRA CONDOR, KATI III 068205707306820570760682003635
ÇELËSI Design & Publicity u themelua në vitin 1999, duke parashikuar nevojat e biznesit të ri shqiptar në reklamimin dhe komunikimin e shërbimeve me bazë konsumatore. Lindi fillimisht si nje a...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss