FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KANCELARI

KANCELARI

1A-MIHALI SH.P.K

FIER, RRUGA TODI SHKURTA, PRANE GJYKATES SE RRETHIT 0692063836.
KANCELARI

2ABDULLA HALILI

TIRANA, RRUGA MIHAL GRAMENO, NGJITUR ME SHKOLLEN MIHAL GRAMENO 0692916970.
KANCELARI

3ADELA LUCAJ

TIRANA, RRUGA FERIT XHAJKO 0684025634
KANCELARI

4ADI

TIRANA, RRUGA E DIBRES, PERBALLE BAR SHAMETAJ 0684633396.
LIBRARI, KANCELARI

5ADRION LTD

TIRANA, RRUGA NAIM FRASHERI, NR. 4 04 2240 018.04 2235 242
KANCELARI

6ALB NET

TIRANA, RRUGA ARTAN LENJA, PRANE INXHINIERISE SE NDERTIMIT 0693701832.
MBUSHJE TONERASH, KANCELARI, FOTOKOPJE, PRINTERA, SKANERA

7ALBA TONER

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE POSTES NR. 8 04 2244 595052 234 439 06720706640672070665.
Alba Toner kryejne aktivitetet e rigjenerimit, rimbushjes, testimit dhe amballazhimit te cartucave te printerave laser e inkjet per te gjitha llojet e printerave . Alba Toner me nje eksperience 13 vj...
KANCELARI

8ALBAS OFFICE

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 4, KASHAR 045 800 1500689010851.
'Është një qëndër distribucioni e cila ofron me shumicë dhe pakicë kancelari, libra dhe mjete shkollore. Të gjitha këto i gjeni në një vend, më çmim dhe cilësi më lirë se kudo. Artiku...
KANCELARI, KOMPJUTERE DHE HARDWARE

9ALFA SUPPLIES SH.P.K

TIRANA, BULEVARDI ZHAN D'ARK, KULLA 9 , PRANE BAR FIRST 04 2270 69604 2270 6960692066490
KANCELARI

10ALVERI

TIRANA, RRUGA LLAZI MIHO, PRANE STACIONIT TE FUNDIT NE KOMBINAT 0683639991.
KANCELARI

11ANDREA XHAFA

TIRANA, RRUGA FORTUZI, PERBALLE SHKOLLES JERONIM DE RADA 0682128190
KANCELARI

12ARBEN GURABARDHI

TIRANA, RRUGA GJIN BUE SHPATA 0692171873
KANCELARI

13ART KANCELARI SAKO

TIRANA, RRUGA HIM KOLLI, NGJITUR ME SHKOLLEN KONFERENCA E PEZES 0682155277.
KANCELARI

14ARTINI

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA 0698892628
MOBILIE ZYRASH , KANCELARI

15AULIVIA ALBANIA

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIN, NR. 62/2, 300 M MBI SHESHIN AVNI RUSTEMI 04 2367 8000692030373.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss