FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

ELEKTRIKE , MATERIALE NDERTIMI

1ELECTRIC SYSTEM ALBANIA

TIRANA, ISH KOMBINATIT MISTO MAME 04 2394 530 06820590450672040312
Electric System Albania i dedikohet klientëve me shërbimet më cilësore në treg. Ekselencë në produkte, në sherbim dhe ndaj konsumatorit. Punime në impiantet elektrike TL, TM&TU. Ndërtime kab...
ALUMIN DHE DURALUMIN

2METALUMIN

TIRANE, BULEVARDI BLU, PERBALLE SHKOLLES IBRAHIM RUGOVA, P. ANA KONSTRUKSION, K. II, , KAMEZ 06964534080686384632
Me një eksperiencë 17 vjeçare në Europë dhe 5 vjeçare në Shqipëri, merret me punime alumini, inoksi, hekuri; dyer, dritare alumini; alumin termik të të gjitha llojeve; fasada të të gjitha ...
KANGJELLA DHE PUNIME HEKURI, PUNIME HEKURI ARTISTIKE , GIPS DHE PUNIME GIPSI

3KRENAR MERKAJ

TIRANA, RRUGA DEMIR PROGRI, DON BOSKO 0666661166
Me një eksperience shumë vjeçare në Greqi në punimet e hekurit, prej tre vitesh në Tiranë pranë jush. Gjithashtu ofron edhe punime duralumini dhe gipsi. Çdo gjë për sa i përket përpunimit...
KOMPJUTERE DHE HARDWARE, FOTOKOPJE, PRINTERA, SKANERA

4COMPUTER RESALE CENTER

TIRANA, RRUGA PANDI DARDHA, DREJTORIA E PERGJITHSHME E DOGANAVE 06920999680692852308
Kompjutera, Printera, Skanera, Fotokopje, Ups, Monitore, Plotera, Laptop etj, të rinj dhe të përdorur. Eksperiencë disa vjeçare në tregëtinë e kompjuterave. Të gjitha të përgatitura dhe të...
KOMPJUTERE DHE HARDWARE, DYQANET E KARTES EXTRA

5PC STORE

TIRANA, RRUGA DIBRES, NR. 153, 10 M NGA KRYQEZIMI I 9-KATESHEVE 04 2221 076067207303206720730300697592777
PC STORE shpk është një ndër kompanitë lider në Shqiperi e cila operon në fushën e IT duke ofruar produkte/shërbime Hardware dhe Software. Që nga shitja dhe riparimi i aksesorëve kompjuteri...
SISTEME KONDICIONIMI

6UNI-KLIMA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, QENDRA CONDOR, K. I 044 818 818
Kompania UNI-KLIMA ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh duke filluar nga kondicionerët individualë deri te sistemet më komplekse si: Multi Inverter, VRF dhe Ecodan. UNI-KLIMA ësh...
TRAJTIME UJERASH TE NDOTUR

7EURO CONSTRUCTION COMPANY S.A(E.C.C)

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, GODINA NR. 7, SHK. 2, AP. 13, SHESHI KARL TOPIA, ZOGU I ZI 04 2404 57004 2404 571 06740099790672055427
Euro Construction Company S.A(E.C.C) është e specializuar në projektimin, ndërtimin dhe instalimin e; Impianteve të Trajtimit të Ujërave Industrial dhe Komunal; Impianteve të Trajtimit të UjÃ...
Euro Construction Company S.A(E.C.C) is specialized on the design, construction and installation of: Industrial and Municipal Effluent Treatment Plants; Industrial and Municipal Water Treatment Plants...
TRAJTIM UJI, FILTRA UJI

8EUROPEAN WATER TECHNOLOGIES

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, GODINA NR.14,KATI PERDHE, SHESHI KARL TOPIA, ZOGU I ZI 04 2404 57004 2404 5710674009979
Problemet e ujërave shtëpiakë apo industrialë janë të shumta dhe të ndryshme. Kompania, EWT, në bashkëpunim me kompaninë Belge Euraqua, ofron zgjidhjet më të mira për çdo problem të lid...
The problems regarding domestic or industrial use of water are numerous and vary in complexity. Our company, EWT, in co-operation with the Belgian company Euraqua, offers the best approach for every p...
SUPERMARKETE & MARKETE

9ARIONA CARAJ

TIRANA, RRUGA BESA 0692342539
RROBAQEPESI

10FATMIRA CENALIU

TIRANA, RRUGA BESA 0692769144
SERVIS MAKINASH

11BESNIK RRADHA

TIRANA, RRUGA BESA 0693040871
SISTEME SIGURIMI, FIKESE ZJARRI

12ZARIFOPOULOS ALBANIA LTD

TIRANA, LAPRAKE, BLLOKU GINTASH 13, NR. 5 04 2454 7370692030660
Zarifopoulos u themelua në vitin 1972, me objektivat kryesore të projektimit, importin, furnizimin, instalimin, mirëmbajtjen dhe shpërndarjen e sistemeve të mëposhtme, nga prodhuesit kryesorë d...
Zarifopoulos was founded back in 1972, with main objectives the design, importation, supply, installation, maintenance and distribution of the following systems, from the leading manufacturers and sys...
VESHJE TE PERDORURA

13DANIEL LLESHI

TIRANA, RRUGA DURRESIT 0685502949
SUPERMARKETE & MARKETE

14KRISTIANA

TIRANA, RRUGA BESA 0696140228
ARTIKUJ SHTEPIAKE DHE ENE KUZHINE

15ENES SHPK

TIRANA, RRUGA ABDYL PAJO, P. 6/4, K.I 0682036710

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss