FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar FURNIZIME ME GAZ

FURNIZIME ME GAZ

1ARDIT LLUPO

TIRANA, RRUGA KAVAJES, 500M PARA 21 DHJETORIT 0693530500.
FURNIZIME ME GAZ

2AVGAZ

TIRANA, RRUGA MIKEL MARULI, TEK TIRANA BANK, NGJITUR ME KAFE STRAZBOURG 0672009390
FURNIZIME ME GAZ

3BRAT SHPK

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI 0682676154
IMPIANTE GAZI DHE FURNIZIME ME GAZ , FURNIZIME ME GAZ

4DUA GAZ

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 14 04 8303 30204 8303 3030682023706
FURNIZIME ME GAZ

5EL KAT

ELBASAN, RRUGA DYLI HAXHIRE, PRANE LAPIDARIT DYLI HAXHIRE 054 240 889.
IMPIANTE GAZI DHE FURNIZIME ME GAZ , FURNIZIME ME GAZ

6GAS GROUP

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, P. 1 MAJI, 200 M NGA KRYQEZIMI 04 2256 3420673069832
FURNIZIME ME GAZ

7GENTJAN CELA

TIRANA, RRUGA BABE REXHA, NR. 38 0682524761
FURNIZIME ME GAZ

8GEZIM KETA

TIRANA, RRUGA E DIBRES 0683030803
IMPIANTE GAZI DHE FURNIZIME ME GAZ , FURNIZIME ME GAZ

9GLOBAL GAZ

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 10, VORE 0692037575
IMPIANTE GAZI DHE FURNIZIME ME GAZ , GAZRA TEKNIKE DHE INDUSTRIALE, FURNIZIME ME GAZ

10GTS (SOL GROUP)

TIRANA, VAQARR, NE DALJE TE KOMBINATIT 04 2350 98104 2352 8770682041095
Shoqëria “Gazra Teknike Shqiptare” sh.p.k është themeluar në vitin 1996. Ajo është anëtare e grupit multinacional SOL S.p.A e cila është e pranishme në 21 vende të Evropës, në Turqi d...
FURNIZIME ME GAZ

11I.S.P. P

TIRANA, RRUGA ABDYL FRASHERI, P. JESHIL, PRANE LIBRIT UNIVERSITAR 0682074900
FURNIZIME ME GAZ

12JULI GAZ

TIRANA, RRUGA VELLEZERIT MANASTIRLI, PRAPA AMBASADES KINEZE 04 2233 1960692163243
FURNIZIME ME GAZ

13KLEDI GAZ

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, PERBALLE BIG MARKET 04 2322 7680692879904
FURNIZIME ME GAZ, IMPIANTE GAZI DHE FURNIZIME ME GAZ

14KOKA GAS

TIRANA, RRUGA MIKEL MARULI, TEK TIRANA BANK 04 2391 0050692061437
FURNIZIME ME GAZ

15LINDI GAZ

TIRANA, RRUGA SADIK PETRELA, PRANE VENUE CLUB 0696699735.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss