FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

PROGRAME KOMPJUTERIKE

1ICT SOLUTIONS

TIRANA, RRUGA ASIM VOKSHI, ND. 14, H. 25, AP. 26 0672029552
PARKING

2Stefano prova2

TIRANA, RRUGA 21 0212132
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

3OLA 1

TIRANA, RRUGA SKENDER LUARASI, NR. 4, PRANE KOMPLEKSIT DINAMO 0699409400
ELEKTRIKE , NDRICIM

4ELAL COM

TIRANE, RRUGA ARBAN, VAQARR - TIRANE, ZONA INDUSTRIALE 048 520 036 048 520 037Per ndricim: 0692020645Per elektriket: 0692092511
ELAL.COM është një shoqëri e cila operon në fushën elektrike. E krijuar që prej vitit 1998 dhe me një shkrirje të gjërë në gjithë territorin Shqipëtar, ajo është sot një ndër shoqër...
HEKUR, CELIK DHE PUNIME , TREGTIM PROFILESH ALUMINI, TUBA , MATERIALE NDERTIMI

5SIDENOR

DURRES, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 24, PRANE STACIONIT TE TRENIT, SUKTH 0355 6875745110355 6875745100355 689045505
Sidenor, stampa e cilësisë në hekurat e ndërtimit. Një nga faktorët më kryesorë për sigurinë dhe rezistencën e çdo ndërtese është cilësia e hekurit të ndërtimit që përdoret për ar...
RESTORANTE

6KOMPLEKSI KALAJA

KAVAJA, PRANE SHTEPISE SE KUQE, NE DALJE TE KAVAJES 06963872840682098176
ELEKTRIKE , PANELE INDUSTRIALE

7ELEKTRO METAL

TIRANA, RRUGA NACIONALE TIRANE - NDROQ - KAVAJE, 300 M PARA URES SE BESHIRIT 048 520 139048 520 1390692051519
BARE

8GOLDEN HOUSE

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, PRANE AMBASADES AMERIKANE 04 2372 991
Coffee & drinks, piano bar&lounge music Golden House, hapur në maj të vitit 2013, dallohet për një ambjent sharmant të ndërthurur mes klasikes dhe modernes, nje komoditet i zgjedhur dhe relaksue...
KONSTRUKSIONE METALIKE

9PIRRACI-U6

TIRANA, RRUGA NACIONALE TIRANE - KAMEZ KM 3 044 500 696044 500 721 0684000379 0689003777
Kompania operon në treg, në sektorin e konstruksioneve metalike prej shumë vitesh në Greqi dhe Shqipëri. Ecuria e kompanisë së tyre, i drejtoi ata që të marrin pjesë dhe te ndodhen me një ...
KARBURANT, DISTRIBUTORE KARBURANTI

10KASTRATI

DURRES, Autostrada Durres - Tirane, km 1 05 2265 16505 2265 16705 2265 16805 2265 17105 2265 1660672029824
KASTRATI GROUP eshte nje kompani lider e pavarur dhe ne pronesi private, e bazuar ne Shqiperi. Kompania eshte themeluar ne fillim te viteve 1990 ne Shqiperi. Permes rrjetit tone dhe zyrave perfaqesues...
KASTRATI GROUP is a leading independent privately owned petroleum company, based in Albania. The company was established in the early 1990s in Albania Through our network and representative offices; w...
MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE

11BIOCHEM NRP

TIRANA, KODRA E DIELLIT PRANE KOPSHTIT BOTANIK 04 2484 50704 2484 509
Biochem NRP është themeluar në 1994. Periudha e aktivitetit prej 18 vitesh është karakterizuar nga një zhvillim i shpejtë dhe një drejtim brilant në fushën konkurruese të paisjeve mjekësor...
DYER, DRITARE, BRAVA DHE AKSESORE

12ARBA SHPK

DURRES, RRUGA BAJRAM TUSHA, LGJ. 14, SHKOZET, ISH UMB 0672063498
KURSE GJUHESH

13QENDRA E KURSEVE COLUMBIA

TIRANA, RRUGA PJETER BOGDANI, P. TEUTA CONSTRUCTION 2/2, PERBALLE KOPESHTIT 31 04 2232 67004 2232 6700692284838
ORL

14RADOVANI

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIM, P. 60/2/14 1017 04 2371 73504 2361 386
Ish “Telektra” është e para klinikë në Shqipëri e specializuar për aparatet e dëgjimit. Me një experiencë 17-vjeçare si dhe duke qenë përfaqësues të “SIEMENS” në Shqipëri, ofro...
SERVIS MAKINASH

15AUTOTECHNIK AUDI PORCH

TIRANA, RRUGA JOHAN VON HAN 1, PRANE GJIMNAZIT ISMAIL QEMALI 0699363832
Me teknologjinë bashkëkohore ofron pjesë këmbimi origjinale të Audi, Porch dhe servis të specializuar. Profesionalizmi dhe garancia janë moto e shërbimit të Autotechnik Audi Porch.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss