FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar DJ DHE ORKESTRA DASMASH

DJ DHE ORKESTRA DASMASH

1BESI

TIRANA, RRUGA SHEMSIE HAKA, TE URA E SHKOZES 0692462182
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

2BLEDI DJ

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, PRANE QENDRES KRISTAL 06920757320672535236
DJ dhe Muzikantë profesionist marrin përsipër organizimin për Festat dhe Gëzimet tuaja familjare, Dasma, Ditëlindje. Muzikë nga të gjitha rrymat dhe krahinat. Luajnë muzikë piano bar në cer...
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

3DJ ALDO

TIRANA, TIRANA 0692099991
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

4DJ JONI

TIRANA, URA E BESHIRIT, VAQARR 0672306717
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

5DJ LORENC

VLORE, RRUGA SADIK ZOTAJ 0692600278.
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

6DORI DJ D’NICE

TIRANA, BULEVARDI ZHAN D'ARK, PRANE MINISTRISE SE JASHTME 0692660855
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

7ERALDI

TIRANA, RRUGA RIZA CEROVA, NR. 146 0694314273
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

8ERMALI

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PRANE KRYQEZIMIT TE 21 DHJETORIT 0686027277
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

9FESTIM AVDIA

TIRANA, RRUGA IRFAN TOMINI 0682121401
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

10GAZI

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, P. 4 GRYKET, SHK. 3, AP. 12, PRANE BOCCA KAFE 0662211114
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

11ILDA

TIRANA, RRUGA FERIT XHAJKO, TE RAIFFEISEN BANK 0692652066
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

12ILJARD SHABA

TIRANA, TIRANE 0692173667
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

13LEKA

TIRANA, RRUGA JERONIM DE RADA, KULLA 2, PERBALLE PARLAMENTIT 0682095477
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

14MANDI

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA, TE PROFARMA 0695423289
DJ DHE ORKESTRA DASMASH

15REDI KAPOLI

TIRANA, RRUGA FREDERIK SHIROKA, PRANE HOTEL MONDIAL 0692330378

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss