FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar FUSTANE NUSESH

FUSTANE NUSESH

11001 FUSTANE ME TY STOLI

KAMEZ INSTITUT, KODER KAMEZ 0695853883
FUSTANE NUSESH

2ADRIANA BEAUTY

TIRANA, RRUGA E DIBRES 0692920248.
FUSTANE NUSESH

3ADRIANAS BEAUTY

TIRANA, RRUGA E DIBRES, MIDIS FARMACISE 10 DHE MEDRESES
FUSTANE NUSESH

4ALTAR

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE STADIUMIT DINAMO 0686888888.
FUSTANE NUSESH

5AMBRA

LEZHE, LAGJIA BESELIDHJA, TE URA E CENIT 0682511584
ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH, ZBUKURIME MAKINASH, FILMIME DHE MONTAZH, FUSTANE NUSESH

6AMI EVENT

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AGIMI 04 2265 1270694248918.
FUSTANE NUSESH

7ANI

KAMEZ, BULEVARDI BLU, SA KALON RRETHRROTULLIMIN E BATHORES, PERBALLE SUPERMAKET BALA 0673993242.
FUSTANE NUSESH

8ANJA

TIRANA, RRUGA ALI DEMI, SHKOZE 0673966051.
FUSTANE NUSESH

9ARBA

DURRES, BULEVARDI EPIDAMN, K. II 052 231 875
FUSTANE NUSESH

10ATELIE ARTEGO

TIRANA, RRUGA VIKTOR EFTEMIU, PRANE KESH 0672060042.
FUSTANE NUSESH

11ATHINA BUSHI

TIRANA, RRUGA FERIT XHAJKO, PERBALLE ME PORTEN E ISH UZINES DINAMO 0692776436.
FUSTANE NUSESH

12ATHINA BUSHI

TIRANA, RRUGA FERIT XHAJKO, TEK UZINA DINAMO 0686364152
FUSTANE NUSESH

13CASA BLANCA

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, TE SIGURIMET SHEQERORE 04 2254 687
FUSTANE NUSESH , ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH, FOTOGRAFE

14CLASS BY ALKETA VEJSIU

TIRANA, RRUGA E KOSOVAREVE, P. ORION PRANE KOMPLEKSIT SPORTIV DINAMO 0696009697
FUSTANE NUSESH

15DASHURIA

TIRANA, RRUGA 5 MAJI, PRANE KRYQEZIMIT TE TREGUT TE MADH 0696199722

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss