FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

12N SPORT

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, QENDRA ETC, K. III, DYQANI 56 0665651817
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

2ADDIDAS

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI 0674053370
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

3ADIDAS

ELBASAN, RRUGA 11 NENTORI, PRANE NEPTUN 0694340505.
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

4AMERICAN FITNESS

TIRANA, RRUGA KAVAJES, KOMPLEKSI 100 VITRINAT (PRANE LANA PARK) 04 2422 07706740333200692827778.
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

5ARTIKUJ SPORTIV

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, PRANE DYQANIT TE LULEVE OAZI I GJELBER 0694067030.
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

6BALKANS SPORT SH.P.K

TIRANA, RRUGA GJERGJ LEGISI, PRANE ISH-NUB 04 2454 7180672031700.
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

7BJORN

TIRANA, RRUGA IBRAHIM RUGOVA, P. SHALLVARE
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

8BLUZA & TUTA

TIRANA, RRUGA 5 MAJI, TREGU LAHI 0696370626
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

9BODY ACTION

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, NGJITUR ME DREJTORINE E POLICISE
BUTIKE, VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

10CONS JEANS

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, P. 55/1, SHK. 1, K. I, PERBALLE BIG MARKET
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

11DURO SPORT

TIRANA, RRUGA E DIBRES 04 2232 242
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

12ENERIKO MUCA

TIRANA, RRUGA SHYQYRI BERXOLLI, NR. 10, TREGU CAM 0673922219
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

13ERIS TRESA

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, P. 34, K. I 0684080861
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

14EUROPA STYLE SPORTS

TIRANA, RRUGA JORDAN MISJA, PERBALLE KONVIKTEVE
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

15FITNESS TOOLS ALBANIA

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, PERBALLE NERANXI 0695376191

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss