FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KLINIKA OKULISTIKE

SPITALE PRIVATE, KIRURGJI , KLINIKA OKULISTIKE, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

11. SPITALI AMERIKAN

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, PRANE SPITALIT USHTARAK, LAPRAKE 04 2357 53504 2366 663
KLINIKA OKULISTIKE

2ALVISTA

TIRANA, RRUGA XHANFIZE KEKO, KOMPLEKSI COLOMBO II 0692044230.
KLINIKA OKULISTIKE

3EDA VOKOPOLA

DURRES, BULEVARDI EPIDAMN, LGJ. 3 052 222 0960692063921
SPITALE PRIVATE, KLINIKA OKULISTIKE, ONKOLOGJI, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , KIRURGJI , MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE

4HYGEIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, RRUGA DYTESORE 04 2390 000Urgjenca 24h: 04 2323 00004 2388 996
KLINIKA OKULISTIKE

5IGLOR

ELBASAN, RRUGA RINIA, LGJ. VISARION XHUVANI, P. 583 / 2 0682235798.
KLINIKA OKULISTIKE

6KLINIKA EUROPIANE E SYVE

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, QENDRA E BIZNESIT ALBAN TIRANA 04 2322 93306827680080692021343
Klinika Europiane e Syve është krijuar në Janar 2009 nga Dr. Kastriot Boriçi, i cili përveç punës aktuale në Stamboll-Turqi kryen vizita, ndërhyrjet më të komplikuara me lazer dhe operacio...
KLINIKA OKULISTIKE

7KLINIKA GJERMANE E SYRIT

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, SPITALI HYGEA 04 2388 9310696082771
KLINIKA OKULISTIKE

8KLINIKA INTERNACIONALE E SYRIT

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, PRANE HOTEL EUROPA 04 2235 93204 2235 9320672050324
KLINIKA OKULISTIKE

9KLINIKA KIRURGJIKALE E SYVE SHQIPTARO-GJERMANE DMD

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AMOFORA, K. II, PERBRI P. ME SHIGJETA 04 2232 150
KLINIKA TE SPECIALIZUARA, KLINIKA DENTARE, LABORATORE MJEKSORE, KLINIKA OKULISTIKE, KARDIOLOGJI , ONKOLOGJI, PEDIATRI , ORL

10KLINIKA MJEKESORE KRISTI

KORCE, RRUGA REXHEP TELHAJ, NR. 2 08 2250 771
Ne Prill te vitit 1999, Klinika Mjekesore Kristi filloi aktivitetin e saj, duke ju ofruar pacienteve ate çka ata meritonin, ate cka ata shpesh e kerkonin per kilometra te tera larg, shpesh edhe jasht...
KLINIKA OKULISTIKE

11LASER EYE CLINIC DR. AMARILDO BELSHI

TIRANA, RRUGA BARDHYL, PERBALLE SPITALIT ONKOLOGJIK 04 2379 9010682066384
KLINIKA OKULISTIKE

12MILANO

DURRES, RRUGA MUJO ULQINAKU, LGJ. 5 052 224 0880693622503.
KLINIKA OKULISTIKE

13NIKOLLA PANARITI

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA 0695878388
KLINIKA OKULISTIKE

14OPTIKA BOLOGNA

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, P. KAJTAZI, PRANE HOTEL DORO' CITY 06925398770698750424
KLINIKA OKULISTIKE

15OPTIKA BOLOGNA

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. E AVIACIONIT TE RI NR. 2, K. I 0672186630

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss