FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KLINIKA DENTARE

KLINIKA DENTARE, RADIOLOGJI DENTARE

11. KLINIKA DENTARE "MAT DENTAL"

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, PRANE ISH DREJTORISE SE PERGJITHSHME TE TATIMEVE 04 2373 6080682084511.0672068999
Klinika dentare “Mat Dental” ofron shërbime komplekse dentare dhe të dedikuara sipas rasteve të veçanta. Ndjekje nga një staf i specializuar stomatologësh, nën drejtimin e Dr. Sali Kurti. L...
KLINIKA DENTARE

22A DENT

TIRANA, RRUGA KARL GEGA, P. RI, 30M NGA UNAZA 0692153780
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME, KLINIKA DENTARE

33 YJET

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, STACIONI I FUNDIT SAUK 04 2467 83704 2467 8370686041412
KLINIKA DENTARE

432 DENTAL

TIRANA, RRUGA RRAPO HEKALI
KLINIKA DENTARE

532 PERLA

SHKODER, RRUGA ISUF SOKOLI, SHESHI ZDRALE 0666665356.
KLINIKA DENTARE

63A DENT

TIRANA, RRUGA DEMIR POGRI 0674360839
KLINIKA DENTARE

7A 2

TIRANA, RRUGA STUDENTI 0693695217
KLINIKA DENTARE

8A. MANOPULLI

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. 1 MAJI, SHK. 5, AP. 42, PERBALLE ME GJYKATEN 04 2263 3640692610398
KLINIKA DENTARE

9A.SHABANLLARI

KAMEZ, BULEVARDI BLU, PERBALLE FUSHAVE TE SPORTIT 04 7200 46806820065250692206525
KLINIKA DENTARE

10ABI DENT

TIRANA, RRUGA MYSLYM KETA, PRANE KOMISARIATIT NR. 4, TEK RRUGA URA 0693642076
KLINIKA DENTARE

11ABI DENT

TIRANA, RRUGA MYSLYM KETA, PRANE KOMISARIATIT 0698817387
KLINIKA DENTARE

12ADRIAN CELKUPA

DURRES, RRUGA AUTOSTRADA EGNATIA, LGJ. 3, FLY TOWER 052 224 6800694013050
KLINIKA DENTARE

13ADRIAN GRADA

FIER, RRUGA JAKOV XOXA, LGJ. KONFERENCA E PEZES 034 230 093.0692887656
KLINIKA DENTARE

14ADRIATIK BEQARAJ

TIRANA, RRUGA PANDI DARDHA, P. SHYZE, MBI KMY 0692072279
KLINIKA DENTARE

15AFERDITA QENDRO

DURRES, RRUGA HYSEN MYSHKETA, LGJ. 12, P. FAKLE, K. I 0692424196

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss