FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

1ADC - ANA DIAGNOSTIC CENTER

TIRANA, RRUGA MIHAL DURI, NR. 32, PERBALLE PICCADILLY 04 2227 7950694010895.
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

2AJEL

TIRANA, RRUGA TEODOR KEKO 0699702007
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

3ALB ITALIA

TIRANA, RRUGA IBRAHIM PASHE BUSHATLLIU 0674894759
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

4BABAMUSTA

DURRES, RRUGA FETAH BLLACA 0693077582.
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

5ERMIR CUNI

KAMEZ , BULEVARDI BLU, 100M PASI KALON UNIVERSITETIN BUJQESOR 0685615011
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

6EURO CLINIC

TIRANA, RRUGA LORD BAJRON, NGJITUR ME POLIKLINIKEN E SPITALIT USHTARAK 0692961850
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

7ITAL - LAB

DURRES, RRUGA FETAH BLLACA 05 2235 197
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

8LABORATOR MJEKESORE

LAC, LAC PRANE SPITALIT 0698155018
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

9MED ONE

TIRANA, RRUGA ISLAM ALLA, 100 M NGA MYSLYM SHYRI 0692240452
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

10PENTAGENE

TIRANA, BULEVARDI ZHAN D'ARK, P. TEKNO PROJEKT 0674595533
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

11TCAPO DI CASA

TIRANA, RRUGA ANDON ZAKO CAJUPI 0684047601

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss