FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar TRANSFERTA PARASH

KEMBIM VALUTOR, , TRANSFERTA PARASH

1AES EXCHANGE

GJIROKASTER, RRUGA E TREGUT PERBALLE FACE CLUB 084 266 640084 266 6400692065855
TRANSFERTA PARASH

2ANSA UNION

TIRANA, RRUGA DURRESIT, P. 81, SHK. 4, PERBALLE GJIMNAZIT QEMAL STAFA 04 2271 5300664041400
TRANSFERTA PARASH

3DPA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 6, QTU 04 2380 1540662096000
TRANSFERTA PARASH

4ENI 1999

TIRANA, RRUGA DIBRES, TE HOTEL MINIRI 0683429678
TRANSFERTA PARASH

5ERANX

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI, ND. 5, H. 3, KP. 1010, PRANE SHKOLLES SE BALETIT 04 2340 48004 2340 4800692411367
TRANSFERTA PARASH

6ILGER 2015

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI 0696503839
TRANSFERTA PARASH

7ISIDKEI

TIRANA, RRUGA BARDHYL, P. 16, PERBALLE RAIFFEISEN BANK 04 2360 60504 2360 605
TRANSFERTA PARASH

8JONDRI

KRUJE, PAZARI I VJETER, NR. 6 051 124 3880692140834.
TRANSFERTA PARASH

9KRUJA UNION

KRUJE, QENDER, PERBALLE BASHKISE 051 124 7430692095217.
TRANSFERTA PARASH, LEASING

10LAPRAKA UNION

TIRANA, RRUGA LORD BAJRON, NR. 2, LAPRAKE, NE HYRJE TE RRUGES 04 2269 3540692044321
TRANSFERTA PARASH

11LAPRAKA UNION KAMEZ

TIRANA, BULEVARDI BLU, NGJITUR ME RAIFFEISEN BANK 047 200 426047 200 426
TRANSFERTA PARASH

12LEIDEN 2012

TIRANA, RRUGA MIKEL MARULI 0673429514
TRANSFERTA PARASH

13LINO

SHKODER, RRUGA BRANKO KADIA, LGJ. PERLAT REXHEPI 022 248 709
TRANSFERTA PARASH

14LUZATI

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, PERBALLE LULISHTES 04 2320 0320693353333
TRANSFERTA PARASH

15MADRI UNION SHPK

TIRANA, RRUGA ARKITEKT KASEMI, ND. 92, H. 13, MIDIS BRRYLIT DHE KRYQEZIMIT TE PORCELANIT 04 2345 53904 2345 5390662028602

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss