FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
ELEKTROSHTEPIAKE

INFO
GoTech Electronics, është vazhdim i AIBA Company. Si distributor zyrtar i Indesit Internatinal Company Itali për paisjet elektroshtëpiake, GoTech sjell ekskluzivisht linjat më të reja për marka si Hotpoint, Indesit, Scholtes etj. GoTech mundëson financimin me këste, transport falas deri në destinacionin final, garanci 2 vjeçare për shumicën e produkteve por edhe garanci 5 vjeçare (2+3 opsionale), si dhe asistencë teknike edhe pas shitjes. Gjithashtu GoTech Electronics është furnitor ekskluziv për dyqane të ndryshëm të elektroshtëpiakeve në të gjithë Shqipërinë. Markat Kryesore: Hotpoint-Ariston, Indesit, Samsung, Ariston, Elica, Schlotes, Sony, Hyundai, Blaupunkt, Felsen.

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

5 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

elektroshtepiake
ariston
hyundai
indesit
RIPARIME DHE ELEKTROSHTEPIAKE

Shërbime Shtesë

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss