FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
DERMATOLOGJI

MONIKA FIDA

04 2404 060
0672033624

INFO
Klinika jone ofron: Vizita Dermatologjike, Trajtim I Akneve, Ekzema, Psoriazis, Rozacea, Reduktim I Scar& Keloideve, Kancelari I lekures( Melanoma), Virtiligo, Vruke, Renie dhe crregullim I flokeve dhe thonjeve. Trajtim me Laser NdYAG: Epilim, Venat e Holla, Teleangioektazi, Tatoo, Angioma Stelare, Spiderveine. Trajtim me Laser Erbium: Heqje Fibromash, Rigjenerim te Fytyres (PSO2), Milia, Condiloma, Veruke, Keloide, Melasma, Xantelasma. Heqje Nishanesh: Analiza Dixhitale te Nishaneve (Dermatoskopi), Kontroll Dixhital te Nishaneve. Estetike: Peeling Kimik, Fillers, Botox, Mikrodermoabrazion, Mesoterapy, Trajnime te Fytyres, Produkte perkujdesje te lekures.

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

1 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

Vizita Dermatologjike
Trajtime me Laser NdYAG
Trajtime me Laser Erbium
Heqje Nishanesh
Estetike

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss