FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
DERMATOLOGJI KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE QENDRA ESTETIKE MASAZHE, RELAKS DHE TRAJTIME KURATIVE KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

DERMOLIFE MEDICAL CENTER

04 2378 022
0692099780
04 2378 022

INFO
Poliklinika Dermolife kryen aktivitetin e saj ne fushen e kirurgjise estetike, rikonstruktive dhe mjekesise estetike. Prej 15 vitesh kirurget me te mire Italiane jane ne sherbimin tuaj per te zhvilluar konsulta dhe per t'ju dhene cdo informacion qe ju nevojitet,gjithnje duke patur prioritet shendetin e me pas pamjen tuaj te jashtme. Eksperienca shumevjecare, stafi i specializuar, pajisjet dhe teknikat me moderne e bejne Dermolife Lider ne fushen e kirurgjise estetike.

HARTA

Lista e Degëve

1 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

Kirurgji
Estetike
Dermolife

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss