FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
DERMATOLOGJI KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE QENDRA ESTETIKE MASAZHE, RELAKS DHE TRAJTIME KURATIVE KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

DERMO LIFE

04 2378 022
0682057739
04 2378 022

INFO
E specializuar ne kirurgjine estetike dhe rikostruktive, lipoaspiracion, lifting, blefaroplastike, kirurgji estetike e vesheve dhe e hundes, zmadhim dhe zvogelim gjoksi, heqje nishanesh, transplant floku, heqje e njollave te diellit, trajtim kunder njollave, zmadhim mollzash dhe buzesh, botox ,depilim definitiv me luce pulsante. Depilim me lazer, trajtim I variceve me lazer. Qendra gjithashtu trajton probleme gjinekologjike, kardiologjike, onkologjike etj. Laborator me aparatura bashkohore .

HARTA

Lista e Degëve

1 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

kardiologji
gjinekologji
onkologji
laborator

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss