FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMIMAKINA ME QIRAHOTELE

ALBANIA HOLIDAYS

04 2235 688
0692081113.
04 2235 498

INFO
Albania Holidays DMC është tashmë një kompani turistike lider në tregun shqiptar si tur operator. Stafi ynë profesionist ka eksperiencë perëndimore në ofrimin e shërbimeve të personalizuara të turizmit. Jemi të specializuar në organizimin e udhëtimeve turistike, eventeve të biznesit, konferencave dhe udhëtimeve incentive për stafin tuaj në Shqipëri dhe jashtë, duke ua bërë çdo eveniment të paharrueshëm. Gjithashtu tashme në faqen tonë më te re www.balkan-hotel.com mund të rezervoni udhëtimin tuaj në gjithë Ballkanin.
Albania Holidays DMC is a trusted leader as a tour operator in Albania. Our professional staff has western experience in offering personalized tourism services. We specialize in tours, business events, conferences, and incentives in Albania or abroad, and can make yours a memorable one. With us you can now book independently your trip to the Balkans through our new portal www.balkan-hotel.com

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

1 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

hotele ne Shqiperi
Evente ne Shqiperi
Makina me qera ne Shqiperi
Albanian tour operator
Evente ne Shqiperi

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss